> Hjälp & Kontakt > Premiummedlemskap > Hur fungerar automatisk förlängning?

Premiummedlemskap

Hur fungerar automatisk förlängning?

Våra Premiummedlemskap förlängs automatiskt efter den aktuella periodens sista giltighetsdag. Du väljer själv när du vill avsluta ditt Premiummedlemskap genom att avaktivera den automatiska förlängningen. När den automatiska förlängningen är ”aktiv” kommer motsvarande belopp att debiteras det kreditkort som du använde vid din ursprungliga beställning. Vänligen observera att om din ursprungliga beställning rörde ett specialerbjudande, så blir kostnaden för det förlängda Premiummedlemskapet det aktuella priset för produkten som anges på webbplatsen. Uppsägning av automatisk förlängning kan göras fram till sju dagar innan det aktuella medlemskapets sista giltighetsdag.

Följ dessa enkla steg för att avsluta din prenumeration:
- Logga in på din gayPARSHIP-profil
- Klicka på "Min profil", ”Information och inställningar” och sedan på den lilla röda pennan under rubriken Medlemskap. Därefter klickar du på Ändra och följer instruktionerna.
- Efter en lyckad uppsägning kommer en e-postbekräftelse att skickas till dig.

Alternativt kan du skicka oss en skriftlig begäran om uppsägning via brev, fax eller e-post: Om du avaktiverar den automatiska förlängningen, kan du när som helst välja att köpa ett nytt Premiummedlemskap under den pågående abonnemangsperioden. Du gör detta inloggad på din profil under "Min profil" och ”Information och inställningar”.

Prova gayParship gratis

Jag är
Jag söker

Allmänna villkor och integritetsmeddelande gäller. Med kostnadsfritt medlemskap erhåller du regelbundet erbjudanden via e-post om betalt medlemskap och ytterligare produkter från PE Digital GmbH (som när som helst kan sägas upp).

Error with static Resources (Error: 418)